Μπορεί κάποιος να έχει όλο το «πακέτο» για να γίνει τρανός και διάσημος, αλλά το όνομα να είναι μια αποτυχία! Πολλοί αστέρες άλλαξαν το όνομά τους με σκοπό να είναι περισσότερο εύηχο και να κάνουν καριέρα και μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει περίφημα! Για την αλλαγή του ονόματός τους κάποιοι εξ αυτών εμπιστεύθηκαν τους προσωπικούς τους manager, ενώ κάποιοι άλλοι άλλαξαν το ονοματεπώνυμό τους μόνοι τους εν μία νυκτί και πλέον ακόμη και οι ίδιοι έχουν ξεχάσει πως...βαπτίστηκαν!

Πιο συγκεκριμένα, το πραγματικό όνομα της Demi Moore είναι Demetria Gene Guynes, του Ben Kingsley είναι Krishna Bhanji ενώ ο ηθοποιός Bruce Willis μικρός άκουγε στο όνομα Walter Willison. Kαι ο Kirk Douglas είναι όμως ένας από τους star που αποφάσισαν να αλλάξουν όνομα και επίθετο, καθώς στην ταυτότητά του αναγράφεται ως Issur Danielovitch Demsky. Tη μόδα που θέλει τους επώνυμους να αλλάζουν ονοματεπώνυμο ακολούθησε και η γνωστή Natalie Portman η οποία πριν γίνει διάσημη ονομαζόταν Natalie Hershlag αλλά και η Helen Mirren που παλιά άκουγε στο Ilyena Vasilievna Mironov.

Kαι οι δικοί μας εγχώριοι stars όμως, έχουν προβεί σε αλλαγή του ονοματεπώνυμού τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Δέσποινα Βανδή που κανονικά ονομάζεται Δέσποινα Μαλέα, ο Αντώνης Ρέμος που το κανονικό του επίθετο είναι Πασχαλίδης αλλά και ο Βασίλης Καρράς που πριν ασχοληθεί με το τραγούδι ονομαζόταν Βασίλης Κεσογλίδης.Πηγή: newsbeast.gr
TAGS