Από τη Φανή Πλατσατούρα

Όταν ακούμε το όνομα "Ελένη Τσολάκη" απευθείας το μυαλό μας πηγαίνει σε μίνι φορεματάκια και πόδια που λικνίζονται μπροστά στον φακό. Η νεαρή παρουσιάστρια του ALPHA όμως, δεν είναι μόνο αυτό που δείχνει.

Έχει ανησυχίες, άγχη και συναισθήματα όπως όλος ο κόσμος. Και φρόντισε να τα αποκαλύψει όλα -και τα καλά και τα κακά της- στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ!

Ακολουθούν κάποιες αποσπασματικές ατάκες της που... χρήζουν περαιτέρω χιουμοριστικής ανάλυσης: 

- «Όταν θέλει κάποιος, διαχειρίζεται την κυκλοθυμικότητά μου. Όταν δεν θέλει, δεν μπορεί». (νάτο το μπέρδεμα! θέλει ή δεν θέλει;)

- «Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζω κάποιον του συστήνομαι λέγοντας του “να ξέρεις ότι δεν είμαι εύκολη υπόθεση”». (ως "συμπέρασμα", αλλάζει μήπως το πράγμα;)

-  «Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κάνω ψυχοθεραπεία!» (μετά την χαλάουα ή πριν;)

-  «Δεν θα φλερτάρω, δεν θα δώσω αφορμή, δεν θέλω να προκαλέσω τη ζήλια στον σύντροφό μου». (βγάλτε τα άμφια, το πάει για μοναχή)

-  «Το χειρότερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ για μένα, είναι να περάσουν τα χρόνια και να μείνω μόνη μου στη ζωή». (το να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο στον ALPHA ακούγεται ακόμη πιο χάλια)

- «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου, και ούτε τώρα θα το κάνω». (όλα τα παραπάνω τι ήταν; κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις;)

- Πιστεύω πως πολεμάς για τις ευκαιρίες και τις κατακτάς. (ναι με το σεσουάρ ως φονικό όπλο στο χέρι)