Μπορεί να άργησε λίγο προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος έδωσε όμως, την απάντησή του σε όσα του χρεώσαν για τη βραβευσή του για το αρχαίο δράμα και τον ρόλο του ως "Διόνυσος" στις Βάκχες του Ευριπίδη.

Για τον Σάκη Ρουβά ο λόγος που έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" και μίλησε για την... κόντρα του με τη Χρυσούλα Διαβάτη, τη δύναμη που κρύβει μέσα του και την απόφασή του να κάνει στροφή στο ποιοτικό θέατρο.

«Συνέχεια θυμάμαι να ακούω ηχηρές απόψεις άλλων για μένα και για το τι είναι εφικτό και τι όχι να κάνω. Η συγκεκριμένη φωναχτή γνώμη – τοποθέτηση μου έδωσε τη δυνατότητα να τοποθετηθώ κι εγώ ηχηρά. Με την ψυχή μου κάνω αυτή τη δουλειά και με σεβασμό για τους ανθρώπους του κάθε επαγγέλματος, αλλά πάνω απ’ όλα με σεβασμό στο κοινό», αναφέρει ο Έλληνας star, τονίζοντας ότι έχει δεχθεί τόσα πυρά που δεν τον φοβίζει τίποτα.

«Έχω δεχθεί τόσα πυρά από την μέρα που ξεκίνησα που τίποτα πια δεν μου προκαλεί εντύπωση. Η ζωή μου όλη είναι ένας αγώνας. Η μητέρα μου λέει ότι τριών μηνών πήγα να πεθάνω. Είμαι φτιαγμένος έτσι, να δίνω μια ζωή τον δικό μου αγώνα. Είμαι από τη φύση μου μαχητής. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα για το αν και πώς θα ζήσω. Θα ζήσω και μάλιστα όπως επιλέγω εγώ. Όποιος θέλει να βαράει, ας βαράει».

Καμιά φορά το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση... Αρκεί να υπηρετείς με σεβασμό ό, τι κάνεις...