Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου αλλά και τον λόγο που έκανε λίγες ταινίες συγκριτικά με άλλους πρωταγωνιστές.

"Εκείνο το οποίο με έσωσε και αναγνωρίστηκε αργότερα, είναι ότι εγώ δεν είχα τυποποιηθεί, ότι δηλαδή δεν έκανα έναν τύπο. Ήρθε ένας συνάδελφος και φίλος που τον αγαπώ πολύ και μου λέει «αν δεν τυποποιηθείς, δεν θα πας μπροστά». Του λέω: «αν τυποποιηθώ δεν θέλω να είμαι ηθοποιός». Και είχε δίκιο γιατί εγώ σταμάτησα στις 13 ταινίες γιατί δεν περνούσε το είδος αυτό που έκανα εγώ. Ήμουν ένας διαφορετικός τύπος σε κάθε ταινία. Αυτό ο κόσμος δε το ήθελε. Ο Χατζηχρήστος ήταν ο ίδιος, ο Βέγγος ήταν ο ίδιος. Αυτά τα πρότυπα είχε ο κόσμος και αυτός ήταν και ο λόγος που "χάλαγαν κόσμο" οι ταινίες τους...

... Εγώ δεν ήμουν αυτό και αυτό δεν το δέχονταν. Και έτσι λέγαν όχι τον Κωνσταντίνου και έτσι σταμάτησε και η καριέρα μου στον κινηματογράφο μετά από 13 -14 ταινίες. Έχω τις λιγότερες ταινίες πιθανόν από κάθε πρωταγωνιστή. Για παράδειγμα ο Κώστας Βουτσάς ο φίλος που έχει φερ΄ειπείν 180. Είχαν απόλυτο δίκιο τον καιρό εκείνο, εγώ δεν μπόρεσα. Μπορεί να δικαιώθηκα αργότερα.» είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφερόμενος στο παρελθόν".