Πολλοί χαρακτήριζαν τη βίλα του "Mr. Playboy" ως "παράδεισο ηδονής". Οι δίδυμες αδερφές, Carla και Melissa Howe, έρχονται να δείξουν μια ακόμη -πιο αθέατη- πλευρά της περίφημης έπαυλης.

Στην εφημερίδα The Mirror μιλούν για τα ύψιστα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στα 22 δωμάτια της έπαυλης του Χιου Χέφνερ αλλά και τις απαγορεύσεις:

"Όταν είστε εδώ θα πρέπει να γυρνάτε μέχρι τις 21:00. Δεν επιτρέπεται να καλείτε φίλους. Σίγουρα απαγορεύονται οι άντρες επισκέπτες. Έαν παραβείς τους κανόνες, σου απαγορεύεται η είσοδος. Όταν βγεις, δεν μπορείς να επιστρέψεις. Η πιστωτική κρίση έχει οδηγήσει σε περικοπές, με αποτέλεσμα να έχει περικοπεί και το επίδομα των 630 λιρών ανά εβδομάδα στα κουνελάκια".

Τα προβλήματα υγείας και ο γάμος του με την 28χρονη Crystal Harris έκαναν, όπως αποκαλύπτουν, πιστό σύζυγο τον Χιου Χέφνερ. 

"Στο παρελθόν θα είχε κοιμηθεί με όλα τα κουνελάκια. Έχουμε ακούσει ιστορίες να πηγαίνει με 16 γυναίκες και μετά να τις περνά στον επόμενο. 
Τώρα δεν είναι έτσι. Για να είμαι ειλικρινής, είναι τόσο μεγάλος που δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ να προσπαθεί να κάνει κίνηση", σημειώνει η Carla. "Είναι σαν παππούς τώρα. Η μόνη γυναίκα που κοιμάται μαζί του είναι η Crystal", προσθέτει.

TAGS