Εικοσιτέσσερα ολόκληρα χρόνια εργάζεται στον ΑΝΤ1 η Λίτσα Πατέρα και η ίδια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μιλά για τον λόγο που, ενώ είχε προτάσεις από άλλα κανάλια, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Εγώ είμαι Δίδυμος, αλλά έχω και πολύ Καρκίνο, κάτι που σημαίνει ότι αγαπώ τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να λησμονήσω και να παραβλέψω ότι μέσα από τον ΑΝΤΙ φάνηκε αυτό που μπορώ να δώσω και η αλήθεια είναι ότι με αγαπούν και με στηρίζουν πολύ. Πάντοτε πίστευα ότι μεταξύ ανθρώπων που σε αγαπούν και είσαι δεμένος και του χρήματος πρέπει να επιλέγεις με κλειστά μάτια το πρώτο. Και ενώ έχω χάσει χρήματα από προτάσεις που μου έχουν γίνει στο παρελθόν από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν μετανιώνω», εξήγησε στο Mytv και συνέχισε γιατί δεν έχει κάνει μέχρι τώρα μια δική της εκπομπή.

«Αγαπάω πολύ το περιοδικό "Αστρολόγος", το οποίο θεωρώ δικό μου παιδί. Ασχολούμαι με αυτό πολλές ώρες. Εάν ασχοληθείς με μία εκπομπή που θέλει δουλειά και, ταυτόχρονα, με ένα περιοδικό που έχει εξίσου πολλές απαιτήσεις, κάτι δεν θα κάνεις καλά. Έτσι, προτιμώ το περιοδικό, όπου μπορείς να γράψεις και πράγματα τα οποία δεν μπορείς να πεις στην τηλεόραση, γιατί αισθάνεσαι ότι ακούει ένας άνθρωπος που πάσχει από καρδιά ή που μπορεί να έχει άρρωστο παιδί και οφείλεις να προσέχεις τι θα πεις. Αντίθετα, στο περιοδικό μπορώ να γράψω ό,τι θέλω, γιατί είναι επιλογή του άλλου να πάει να το αγοράσει».