Για την κρίση στο ALTER, τον επικείμενο γάμο της, αλλά και την στενή φιλική της σχέση με το ζεύγος Σκορδά- Λιάγκα, μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τελευταίο τεύχος του «TV ΈΘΝΟΣ».
Η Σταματίνα παραδέχθηκε ότι η κατάσταση στο κανάλι του Περιστερίου δεν την άφησε να χαρεί όσο ήθελε τις προετοιμασίες για το γάμο της: «Όλον αυτόν τον καιρό που αντιμετωπίζαμε αυτή την κατάσταση στο κανάλι και απομονώθηκα και μελαγχόλησα και στεναχωρήθηκα και μπήκα σε διαδικασία να σκεφτώ ότι όλα είναι ανούσια και προσωρινά και ανατρέπεται η ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό μου στέρησε λίγη από την χαρά και την ανεμελιά που θα έπρεπε να έχω αυτό τον καιρό λίγο πριν από το γάμο μου».

Από την άλλη, παραδέχτηκε ότι υπήρξε ένα μάθημα για εκείνη: «Πρέπει να το παλεύεις» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον αρραβωνιαστικό της Θέμη Σοφό, η 29χρονη παρουσιάστρια είπε ότι της συμπαραστάθηκε πολύ σε αυτή την κρίσιμη για εκείνη επαγγελματικά κατάσταση και ότι την «καμαρώνει» όταν έχει ζωντανή εκπομπή.

Για τη νέα σεζόν δεν έχει σκεφτεί ακόμη τι θα κάνει επαγγελματικά, καθώς αυτό που προέχει είναι να επιλυθούν τα φετινά προβλήματα στο ALTER: «Ζω το τώρα που είναι δύσκολο» παραδεχτηκε, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει, να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση της μητέρας της (έχει τουριστικό γραφείο).

 
Όσον αφορά την στενή της φιλία με την Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα βάζει τα πράγματα στην θέση τους και διευκρινίζει ότι όποιος καταλογίζει σε εκείνη ειδική μεταχείριση στην εκπομπή της για το ζευγάρι «μόνο εκ του πονηρού μπορεί να τη σκέφτηκε και να την επινόησε». Παράλληλα τόνισε: «Οι προσωπικές γνωριμίες μένουν εκτός πλατό».
Πηγή: Yupi.gr - Εθνος