Οι προετοιμασίες για τον πολυαναμενώμενο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον περιλαμβάνουν και αρκετές πρόβες, με άμαξες, άλογα και όλους τους υπεύθυνους για την διοργάνωση. Έτσι οι πρόβες προβλέπεται να επαναληφθούν από τα ανάκτορα του Buckingham προς το Αβαείο του Westminster, όσες φορές χρειαστεί, ώστε ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι στην εντέλεια.

Ανάμεσα στις λεπτομέρειες που ξεχώρισαν είναι και η πληροφορία ότι το Παλάτι επαναλαμβάνει τακτική που είχε εφαρμοστεί και το ‘81 στον γάμο της πριγκίπισσας Diana.

Δηλαδή όταν έδωσαν ειδικά ηρεμιστικά χάπια στα άλογα, ώστε να μην χρειαστεί να ουρήσουν και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους ακόμη και σε περίπτωση που κάποιος θεατής τους επιτεθεί!

Οι στολές των φρουρών της Μητροπολιτικής αστυνομίας πρέπει να αστράφτουν και να έχουν φροντίσει μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια της εμφάνισής τους.

Την ίδια στιγμή, στο Αβαείο έχουν τοποθετήσει τέσσερα μεγάλα φυτά στο εσωτερικό και δεκάδες απέξω.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τέσσερα μεγάλα φυτά ζυγίζουν τουλάχιστον μισό τόνο το καθένα και μόνο τυχαία δεν είναι.

Αφενός έχει να κάνει με την αισθητική του χώρου, αφετέρου ο τεράστιος όγκος τους θα βοηθήσει ώστε να τοποθετήσουν δεκάδες μικροσκοπικές κάμερες, για να καταγράφεται κάθε κίνηση των προσκεκλημένων.

Προκειμένου να διασφαλιστούν τα ύψιστα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται, τοποθετούνται κάμερες μέχρι και στους υπονόμους!






Πηγή: star.gr