Ο Θέμος Αναστασιάδης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το στούντιο της εκπομπής του «ΌΛΑ» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης μίλησε μεταξύ άλλων, για το DTWS, τις φήμες που τον θέλουν του χρόνου να είναι κι εκείνος στην κριτική επιτροπή αλλά και για τηντην Ευγενία Μανωλίδου: «Εδώ και χρόνια με παρακαλάνε να μπω στην κριτική επιτροπή, αλλά όπως βλέπεις για λόγους οικονομίας τελευταία βάζουν στελέχη του σταθμού. Ο Λάτσιος φέτος είναι μονίμως αξύριστος και με τη τσίμπλα στο μάτι, σαν Αλβανός υπουργός. Είναι στα κάτω του σε σχέση με πέρσι και νομίζω ότι σε αυτό φταίει η Ζέτα που το έχει ρίξει στο δούλεμα», είπε χαριτολογώντας ο Θέμος Αναστασιάδης.

Αμέσως μετά δήλωσε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί ποιός θα είναι ο τελικός νικητής από τους διαγωνιζομένους, αφού έχουν γίνει πολλές ανατροπές φέτος στις αποχωρήσεις, αλλά εκείνο που μπορεί να πει με βεβαιότητα είναι ότι νικητής θα βγει η κριτική επιτροπή.

Για την εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου ο παρουσιαστής είπε: «Πιστεύω ότι είναι καταλληλότερη η πρωινή ώρα για την εκπομπή της, παρά το βράδυ που ήταν έως τώρα».
Πηγή: yupi