current views are: 2

11 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση06:00

Βαγενά – Κηλαηδόνης: Πούλησαν το σπίτι τους και μένουν σε αποθήκη!

 Θύμα της κρίσης και οι Λουκιανός Κηλαηδόνης και Άννα Βαγενά, οι οποίοι αναγκάστηκαν να πουλήσουν το σπίτι τους.

Δημοσίευση 06:00’
αρθρο-newpost

 Θύμα της κρίσης και οι Λουκιανός Κηλαηδόνης και Άννα Βαγενά, οι οποίοι αναγκάστηκαν να πουλήσουν το σπίτι τους.

Η κρίση δεν κάνει διακρίσεις και αγγίζει τους πάντες. Θύμα της και οι Λουκιανός Κηλαηδόνης και Άννα Βαγενάοι οποίοι αναγκάστηκαν να πουλήσουν το σπίτι τους και να μείνουν σε μια αποθήκη στο Μεταξουργείο.

«Πουλήσαμε το σπίτι μας στο Ψυχικό, ένα πολύ ωραίο σπίτι, μία πολύ ωραία μονοκατοικία. Ήταν τολμηρή και ρηξικέλευθη κίνηση. Είχαμε πάρει ένα παλιό σπίτι, κάποια στιγμή το επισκευάσαμε και εγώ ήθελα μία πισίνα γιατί αγαπάω πάρα πολύ το κολύμπι και τη θάλασσα και επειδή δεν κάνω άλλη άσκηση, ήθελα να κολυμπάω. Για λόγους υγείας το έκανα. Δεν ήμουν πλούσια όταν κάναμε το σπίτι» ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ciao και συνέχισε:

«Πουλήσαμε το σπίτι μας για να ολοκληρώσουμε το θέατρο στο Μεταξουργείο και να μένουμε και δίπλα. Και κάναμε ένα πακέτο εκεί που είναι το σπίτι, εργαστήριο, αποθήκη, τα πάντα».

Η ίδια και ο σύζυγός της έχουν προσαρμοστεί πλήρως στη νέα τους ζωή: «μου αρέσει να γυρίζω να περπατάω μέσα στην πόλη. Παντού πηγαίνω με τα πόδια για να κάνω τις δουλειές μου. Η λατρεία του Λουκιανού για το κέντρο μας οδήγησε εδώ. Το σκέφτομαι αν ήταν μία σωστή κίνηση από οικονομική άποψη. Δεν το λέω για μένα αλλά για το παιδί μου. Βέβαια και εγώ έτσι μεγάλωσα στη Λάρισα. Ούτως ή άλλως κυκλοφορούσαν τότε λίγα αυτοκίνητα και το σπίτι μου βρισκόταν σε αδιέξοδο δρομάκι», αποκάλυψε.


σχετικα αρθρα