Η φράση «οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των παραπάνω κυριών.

Αποτελούν πρότυπα θηλυκότητας, διατηρούν την αψεγάδιαστη ομορφιά τους, προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους και η κάθε τους δημόσια έξοδος γίνεται «talk of thw town» γεγονός. Σίγουρα δεν σου περνά από το μυαλό ότι οι συγκεκριμένες καλλονές του Hollywood είναι ετών... 40!

Για τις Eva Longoria, Charlize Theron, Angelina Jolie, Kate Winslet, Milla Jovovich ο λόγος που τις ενώνει η ηλικία. Όλες γεννήθηκαν το 1975 με τον χρόνο να έχει υπογράψει μαζί τους σύμφωνο φιλικότητας από την πρώτη στιγμή που αντίκρισαν τον κόσμο. 

Οι γυναίκες τις ζηλεύουν για τα ακαταμάχητα χαρακτηριστικά ομορφιάς τους, οι άνδρες λατρεύουν να τις φαντασιώνονται και εκείνες περπατούν στο κόκκινο χαλί, φωτογραφίζονται με το πιο λαμπερό τους χαμόγελο, μονοπωλούν συνεχώς το ενδιαφέρον του Τύπου και συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δρόμο της δόξας. Πληρώνοντας και το ανάλογο κόστος, βεβαίως...

Και μπορεί να χαρακτηρίζονται ως «οι καυτές σαραντάρες της showbiz» στην τέλεια εικόνα που τις συνοδεύει όμως, βοηθά λίγο με τα θαυματουργά του χέρια και ο πλαστικός τους χειρουργός, ο οποίος είναι ο καλύτερός τους φίλος.

Πάντως, τα καλοδιατηρημένα τους κορμιά σε συνδυασμό με τα αγγελικά τους πρόσωπα είναι ό,τι ποθεί η κάθε γυναίκα... Και κακά τα ψέματα, όλες θα ευχόμασταν στα 40 μας να μοιάζουμε ακριβώς έτσι... Ή έστω, σχεδόν έτσι...

TAGS