Κατερίνα Καραβάτου και Νάντια Μπουλέ είναι τα νέα θύματα επιτήδειων σε site κοινωνικής δικτύωσης, το γνωστό σε όλους μας Facebook. Oι δύο κυρίες της TV μπήκαν στο στόχαστρο των επιτήδειων, που επιδιώκουν πίσω από τα λαμπερά τους ονόματα να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Για τέταρτη φορά κάποιος επιλέγει να φτιάξει ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία της Κατερίνα Καραβάτου, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα την παρουσιάστρια της εκπομπής «Κους κους», η οποία δεν έχει δημιουργήσει ποτέ δική της ιστοσελίδα.
 
«Δεν ασχολούμαι με το Facebook, καθώς ποτέ μου δε δημιούργησα δική μου σελίδα. Με ειδοποίησαν συνεργάτες μου ότι υπάρχει ψεύτικο προφίλ μου.

Τις προηγούμενες φορές το δημοσιοποίησα και τις κατέβασαν», λέει η Κατερίνα, που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
 
Θύμα απάτης έπεσε και Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια και διαγωνιζόμενη του «Dancing with the Stars» πληροφορήθηκε από φίλους την "ύπαρξη ενός νέου ψεύτικου προφίλ στο Facebook".
 
Μέχρι σήμερα η Νάντια διέθετε μόνο ένα επίσημο προφίλ, δημιουργία θαυμαστών της. Η ίδια, πάντως, δεν έχει απευθυνθεί ακόμη στις αρμόδιες αρχές, καθώς πιστεύει ότι η περιπέτεια της θα λήξει σύντομα.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν πέσει κατά καιρούς θύματα επιτηδείων, οι οποίοι μάλιστα δε δίστασαν να "ανεβάσουν" στο Facebook κάποιες πολύ προσωπικές τους στιγμές ή να συνομιλήσουν με θαυμαστές τους, υποδυόμενοι τα λαμπερά πρόσωπα της showbiz. Τον διαδικτυακό αυτό εφιάλτη είχε ζήσει στο παρελθόν τόσο η Ναταλία Γερμανού, η Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και το μοντέλο Μαρία - Λουίζα Βούρου.Πηγή: real.gr