Ο γνωστός σεφ μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό και τον ανάγκασε να απέχει για ένα μεγάλο διάστημα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ακούστηκαν πολλά για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, μεταξύ άλλων ότι υπέστη και ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο ίδιος θεώρησε πως έφτασε η ώρα να μιλήσει δημοσίως γι΄ αυτό και να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

« Άκουσα πάρα πολλά, αλλά δεν τρόμαξα. Η μητέρα μου ανησύχησε πολύ με όλα αυτά που άκουγε στα κανάλια και για να μη την τρομάξω, της απέκρυψα την σοβαρότητα της κατάστασης. Η ψύξη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς. Έκανα φυσικοθεραπεία και βελονισμό και έτσι επανήλθε σιγά-σιγά το πρόσωπό μου και σήμερα είμαι καλά. Αυτό που με ξεκούρασε και με βοήθησε να μην πέσω ψυχολογικά ήταν τα ταξίδια που έκανα όλο αυτό το διάστημα», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Καλλίδης ,ενώ στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά "Δεν έπαθα εγκεφαλικό", δίνοντας οριστικά τέλος στις φήμες.

Παρόλα αυτά την περίοδο που ήταν ασθενής, αντιμετώπιζε όλα τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου, αφού είχε μουδιάσει σε μερικά μέρη του σώματός του, με κίνδυνο κάποια μέλη να παραλύσουν. Όλα πήγαν καλά όμως για τον γνωστό παρουσιαστή που έχει επιστρέψει δριμύτερος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Πηγή: πηγή People