Για να γίνεις πριγκίπισσα θέλει και... «θυσίες»! Η Kate Middleton πάντως, μια χαρά τα καταφέρνει μέχρι στιγμής και δεν φαίνεται να πτοείται από τους σκληρούς όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που υποχρεώθηκε να υπογράψει. Αν και η ίδια απαγορεύεται να κάνει την παραμικρή αναφορά, οι όροι διέρρευσαν και είναι οι εξής: • Σε περίπτωση που οι δυο τους χωρίσουν αλλά έχουν αποκτήσει απογόνους, τα παιδία θα μένουν στο παλάτι μαζί με τον πρίγκιπα William. Στην περίπτωση αυτή, η Kate παραιτείται από την διεκδίκηση της κηδεμονίας. Το μόνο που έχει διασφαλίσει είναι νατα βλέπει όποτε επιθυμεί. Αλλά σε όλες τις επίσημες αργίες και γιορτές, καθώς και σε περιόδους διακοπών, θα βρίσκονται μαζί με τον πατέρα τους.

• Μόλις η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, αυτόματα ο πρίγκιπας William κληρονομεί το ποσό των 327 εκατομμυρίων ευρώ.

• Σε περίπτωση διαζυγίου, για την Kate Middleton εξασφαλίζεται ένας γενναίος μηνιαίος μισθός. Και τίποτε παραπάνω.

• Επίσης, αν χωρίσει με τον William, δεν θα έχει τη δυνατότητα να κατοικεί σε βασιλικό οίκημα, θα της αφαιρεθεί ο τίτλος και η τιάρα αν αποφασίσε να τη βάλει.

• Σε περίπτωση που αποκαλύψει κάποιον από τους όρους, θα της διεκδικθεί σημαντική χρηματική αποζημίωση.
Παράλληλα με τους όρους του συμβολαιου, το γύρο του κόσμου κάνουν και οι όρκοι αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης που θα ανταλλάξουν μεταξύ τους ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton.


Πηγή: star