Πριν από λίγα λεπτά το Mega ανακοίνωσε ότι η Μαρία Μπεκατώρουθα παρουσιάζει από τον Οκτώβριο το «Junior MasterChef». Στην ανακοίνωση τονίζεται: «Το Mega παρουσιάζει την επόμενη γενιά των chef, στο Junior MasterChef. Το παιχνίδι μαγειρικής για λιλιπούτειους σεφ, που έρχεται τον Οκτώβριο στο Mega, παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου».

Στην εκπομπή αναλαμβάνουν δράση στην κουζίνα παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, και θα έχουν την καθοδήγηση των δημοφιλών από το «Master Chef» κριτών Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκου και Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Μάιο και θα πραγματοποιούνται τις ημέρες που δεν θα λειτουργούν τα σχολεία (Σαββατοκύριακα και σχολικές αργίες) παρουσία των γονέων των παιδιών.

Επίσης οι λιλιπούτειοι σεφ δεν θα συγκατοικούν και μετά τα γυρίσματα θα επιστρέφουν στα σπίτια τους. «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας, ενώ ο πρώτος Junior MasterChef δεν θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το «Junior MasterChef» σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έγινε το αγαπημένο πρόγραμμα του κοινού σε όσες χώρες προβλήθηκε, μεταξύ αυτών και στην Αυστραλία.

 

 

 

 

 

Πηγή: yupi.gr