Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις” για την επαγγελματική της πορεία και την προσωπική της ζωή.

Η κουβέντα ξεκίνησε με την Τατιάνα Στεφανίδου να λέει στην Ελένη: «Είσαι από τις λίγες γυναίκες που έχουν έρθει στην εκπομπή και κάθομαι και τις χαζεύω. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω αυτή τη συνέντευξη για αυτό τον λόγο» με την Ελένη να απαντάει «Είναι τιμητικό μια τόσο ωραία γυναίκα όπως εσύ να σου λέει τέτοια λόγια, σε ευχαριστώ πολύ!».

Η Ελένη στην συνέχεια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία «ο μεγαλύτερος κόσμος σε ηλικία με έμαθε μέσα από το «Just the two of us», οι άνθρωποι δηλαδή που δεν βλέπουν βίντεο κλιπ, που δεν μπαίνουν στο ίντερνετ. Ήταν τόσο ωραία στο παιχνίδι αυτό, που δεν το μετάνιωσα καθόλου που πήγα. Και δεν κέρδισα εγώ, αλλά ο Παναγιώτης που είναι υπέροχος τραγουδιστής. Στην πορεία του παιχνιδιού ο κόσμος έβλεπε κι άλλα ζευγάρια και τις δυνατότητές τους, δεν κοιτούσε μόνο εμάς, όπως ήταν η Μαρία Μπεκατώρου που έφτασε στον τελικό».

Επίσης συμπλήρωσε ότι η κρίση έχει αγγίξει τον χώρο της μουσικής «Τα χρήματα που βγάζω από τη δουλειά μου, ακόμα δεν το έχω πιστέψει.Δεν εννοώ ότι είναι πολλά, γιατί ζούμε και σε δύσκολες εποχές, αλλά δεν το πιστεύω ότι μπορώ να ζω και να επιβιώνω μέσα από αυτό που κάνω, αλλά και να βοηθάω όπου μπορώ. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι η δουλειά που κάνω, είναι δουλειά. Απλά σε εμένα συμβαίνει να το χαίρομαι πολύ αυτό το πράγμα, να το απολαμβάνω και να μη με κουράζει καθόλου. Είναι μεγάλη ευτυχία αυτό. Δε μπορώ να καταλάβω την έννοια της επιτυχίας. Δε νιώθω τον εαυτό μου επιτυχημένο».

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την αγάπη του κόσμου και δήλωσε «οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να είναι αχάριστοι και να θέλουν όλο και περισσότερα πράγματα. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι ισορροπημένος. Δεν ξέρω όμως αν εγώ είμαι ισορροπημένη. Αυτό που δεν ξέρω πως ακριβώς να χειριστώ, είναι η αγάπη του κόσμου. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να τους δώσω να καταλάβουν ότι τους ευχαριστώ πραγματικά πολύ για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Πολλές φορές χαίρομαι περισσότερο από εκείνους όταν τους βλέπω να έρχονται να με δουν και τους το λέω, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι νιώθουν πόσο πολύ τους ευχαριστώ. Και το εννοώ».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, την Ελένη περίμενε μια τηλεφωνική έκπληξη. Η έκπληξη δεν ήταν άλλη από τον Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος έκανε φάρσα στην Ελένη, αλλά εκείνη δεν έπεσε στην παγίδα του και τον κατάλαβε αμέσως. Μετά την αποκάλυψη, ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελένη εκφράζοντας τη μεγάλη αδυναμία που της έχει.

Τέλος, η Τατιάνα δε μπορούσε να μη ρωτήσει την Ελένη αν αυτή την περίοδο υπάρχει κάποιος έρωτας στη ζωή της:«Το σημαντικότερο πράγμα για μένα αυτή την περίοδο είναι να είμαι καλά και ήρεμη. Δε θα ήθελα τώρα να είμαι σε μια σχέση που να είμαι τρελά ερωτευμένη και παθιασμένη, θέλω να είμαι ήρεμη. Οπότε τώρα είμαι πολύ καλά, πιο καλά από ποτέ», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

 

 

 

 

 

Πηγή: yupi.gr