Μια άγρια νύχτα τρόμου που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό της, έζησε η τηλεοπτική νοικοκυρά Τζο Τόγκου! Η μελαχρινή σχεδιάστρια έζησε τον φόβο και την αγωνία για τη ζωή του παιδιού της, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι τους.

Οι αδίστακτοι δράστες δεν έφευγαν ακόμα παρ’ ότι κατάλαβαν ότι η Τζο τους είχε αντιληφθεί και ειδοποιούσε την αστυνομία για να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Η περιπέτεια αυτή συνέβη πριν λίγες μέρες στο σπίτι της που βρίσκεται στο Πανόραμα της Βούλας.

Οι κακοποιοί σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα επιχείρησαν μέσα στην νύχτα να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού της τη στιγμή που εκείνη κοιμόταν μόνη και ο γιος της έκανε το ίδιο στον κάτω όροφο. Το αίμα της σχεδιάστριας πάγωσε όταν αντιλήφθηκε πως στην αυλή της υπήρχαν άγνωστα άτομα, τα οποία επιχειρούσαν να μπουκάρουν με κάθε τρόπο στο σπίτι τους.

«Είχα πάθει κυριολεκτικά σοκ! Ήμουν τρομοκρατημένη αλλά περισσότερο σκεφτόμουν και ανησυχούσα για το παιδί το οποίο ξύπνησε με τον θόρυβο. … Αμέσως πήγα στο σαλόνι να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Εκείνη την ώρα μου πέταξαν στην τζαμαρία ένα αντικείμενο.

Πήγα σε άλλο σημείο και τηλεφώνησα στην αστυνομία που ήρθε σχεδόν αμέσως. Οι άγνωστοι όμως είχαν ήδη φύγει» είπε η σχεδιάστρια. Η Τζο ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το περιστατικό και ήδη πήρε τα μέτρα της «Έχω αλλάξει τον συναγερμό, έχω βάλει και άλλα μέτρα ασφαλείας».

Πηγή:Espresso/gossip-tv