Έφτασε η Κέιτ Μίντλεντον στο Αββαείο Westminster φορώντας ένα κατάλευκο νυφικό με πέπλο και μακριά ουρά. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλές συζητήσεις γύρω από το νυφικό, ενώ είχαν ακουστεί και πολλά ονόματα μεγάλων σχεδιαστών μόδας. Η Κέιτ ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον σχεδιαστή που επέλεξε για να την ντύσει στη πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Τελικά η νιόπαντρη Κέιτ επέλεξε τη σχεδιάστρια Σάρα Μπάρτον του επώνυμου Οίκου Αλεξάντερ Μακ Κουίν.

Το δαντελένιο νυφικό ήταν απλό αλλά συγχρόνως αρκετά ιδιαίτερο με εφαρμοστά μανίκια, τεράστιο πέπλο και μεγάλη ουρά. Τα μαλλιά της τα είχε κάτω και όχι πιασμένα, όπως συνηθίζεται στους γάμους γαλαζοαίματων. Φορούσε διαμαντένια τιάρα, κρεμαστά σκουλαρίκια, γάντια, ενώ χαιρετούσε συνεχώς τον κόσμο. Υπολογίζεται ότι το νυφικό της Κέιτ κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ τον τελευταίο καιρό επικρατούσε έντονα η φήμη ότι μπορεί η 29χρονη κοπέλα να δημιουργήσει μόνη της το φόρεμα του γάμου της.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κομψό νυφικό της Κέιτ το πλήρωσε η οικογένειά της και της στοίχησε 434.000 δολλάρια. Μία πραγματική Δούκισσα η Κέιτ παντρεύθηκε σήμερα μετά από 8 χρόνια σχέσης τον καλό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.