Ο Johnny Depp, ο οποίος για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Dark Shadows» βρίσκεται στο Buckinghamshire, περιοχή έξω από το Λονδίνο, έχει αφήσει όλη την περιοχή άναυδη! Ο ηθοποιός, παρόλο που διαμένει σε σουίτα, 5 αστέρων, η οποία κοστίζει $1,600 η βραδιά, προτιμάει να βγαίνει και για φαγητό και για ποτό σε συνοικιακές Pub και να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο. Εκτός λοιπόν από το ότι δεν πηγαίνει να φάει σε κάποιο από τα 4 εστιατόρια του ξενοδοχείου, (ένα εκ των οποίων έχει βραβευτεί και έχει και Michelin), μοιράζει και τεράστια φιλοδωρήματα στην πόλη!

Το πρώτο βράδυ που έφαγε σε μια συνοικιακή Pub, 1 χλμ από το ξενοδοχείο του, άφησε για το προσωπικό $500 φιλοδώρημα! Το δεύτερο βράδυ, στην ίδια Pub άφησε $670. Σίγουρα οι σερβιτόροι όταν θα φεύγει θα κάνουν πάρτι, ενώ κάθε φορά που θα τον βλέπουν να έρχονται θα παρακαλούν να μην τελειώσουν ποτέ τα γυρίσματα της νέας το ταινίας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον δημοφιλή ηθοποιό γιατί με αυτό τον τρόπο και τη γενναιοδωρία του φανερώνει και ότι σέβεται και εκτιμά τη δουλειά των σερβιτόρων της συνοικιακής pub.