Για τα λάθη που έχουν κάνει στην πρωινή ζώνη του Mega, για τα σχόλια που δέχεται, για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, αλλά και τους.. εχθρούς του μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Ένα λάθος που έγινε ξεκινώντας και βλέποντας τα πολύ ανεβασμένα νούμερα τηλεθέασης στα γυναικεία κοινά ήταν να γεμίσουμε την εκπομπή με γυναικεία θέματα. Δεν καταλάβαμε πως οι γυναίκες αυτές μας παρακολουθούσαν από την αρχή, που σημαίνει ότι ήδη περνούσαν καλά και δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε αλλαγές, όπου εγώ σε αυτές τις ενότητες δεν υπήρχα πουθενά... Τα χειρίστηκε, βέβαια, η Έλενα πολύ ωραία, αλλά χανόταν ο Σεφερλής. Όταν αντιληφθήκαμε τον κίνδυνο και χάσαμε στα νούμερα κάναμε διάφορες κινήσεις πανικού, με καλή διάθεση από όλους να γίνουν υποχωρήσεις γιατί δεν είμαι αλάνθαστος», είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός στο περιοδικό YOU για τα λάθη που δεν θα επαναλάμβανε στο πρωινό.

Μίλησε φυσικά και για τους «ανταγωνιστές» του, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. «Με τη Φαίη έχουμε κάνει ατελείωτες ώρες εκπομπών στο ALTER και με τη Σταματίνα επίσης... Οφείλω, μάλιστα, να πω ότι η δεύτερη βγήκε και είπε πως την στήριξα στα δύσκολα. Ενώ η Φαίη όταν πήγε στο Mega δεν με κάλεσε όλη τη σεζόν! Μπορεί να μη φταίει και να μη με ήθελαν στο Mega, όμως κάποιον που σε έχει στηρίξει θα τον φέρεις στην εκπομπή σου αν θέλεις», είπε όταν ρωτήθηκε αν θα τους καλούσε να δουν την παράστασή του.

Τέλος, αποκάλυψε ότι οι εχθροί του έχουν αυξηθεί και εξήγησε το γιατί: «Πιστεύω πως ναι, αλλά δεν με απασχολεί. Όσο περισσότερα κάνεις τόσο είσαι στο μάτι του κυκλώνα και δεν προλαβαίνεις κιόλας. Λένε πράγματα που σκέφτεσαι "δεν μπορεί!". Λυπάμαι τους ανθρώπους που μέχρι πριν από 3 μήνες ήταν δίπλα μου επειδή το ήθελαν και έχω μηνύματά τους με ευχές. Με θεωρούσαν οικογένεια και με αποκαλούσαν αδελφό, ενώ τώρα με βαράνε ανελέητα. Τους μίλησα και μου είπαν "έχω εντολή"! Τους είπα "γράψτε το αλλιώς, χτύπα, αλλά μην προδώσεις αυτά που αισθάνομαι για σένα και εσύ για μένα". Το "αδελφός" είναι μεγάλη κουβέντα... Δεν τους δικαιολογώ».