Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» με αφορμή την επιτυχημένη της δουλειά στο θέατρο στο έργο «Ήρθες και θα μείνεις» μαζί με τον Γρηγόρη βαλτινό. Μίλησε μεταξύ άλλων για τη δημοσιότητα, την αναγνωρισιμότητα και το κυνήγι με τους παπαράτσι.

Στην ερώτηση αν έχει ζητήσει ποτέ από φωτογράφο να μην τη βγάλει φωτογραφία, απάντησε: «Εννοείται. Έχουμε παίξει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους, έχω πάει στην αστυνομία. Τώρα έχει απλοποιηθεί και αυτό. Κάποτε οι παπαράτσι κρύβονταν πίσω από τους θάμνους. Τώρα έρχονται μπροστά σου. Οπότε χαμογελάς, βγάζουν τη φωτογραφία και ο καθένας τραβά τον δρόμο του. Γιατί παλιά σε ακολουθούσαν κιόλας. Όταν έμενα μόνη μου, με παρακολουθούσαν, τόσο που είχα φοβηθεί. Μέχρι να καταλάβω ότι ήταν φωτογράφοι, είχα καλέσει την αστυνομία».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει προβληθεί περισσότερο η προσωπική ζωή από την επαγγελματική, η ηθοποιός παραδέχεται:

«Ναι, απλά δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία, να δικαιολογώ κάθε φορά, τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή ή γιατί κάνω κάποιες επιλογές» και εξηγεί αν έχει βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια: «Φυσικά, μα εξηγώ δεν είναι όλα ρόδινα ή όλα τέλεια. Θα ήθελα να κάνω διαλείμματα. Έχω καταφέρει τώρα να διανύω ήρεμες προσωπικές περιόδους, χωρίς να είμαι συνέχεια στα περιοδικά. Αν και είναι κάπως δύσκολο γιατί σε κυνηγούν παντού».

Bέβαια βοηθούν και τα περιοδικά για τις επόμενες δουλίτσες. Άσε δε, που ανεβάζουν και τα κασέ, Ζέτα μας...