Στην πετυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ "Join Us" και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε η Θέμις Μπαζάκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα: τον έρωτα, την απώλεια, το επάγγελμά της.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Για τον γάμο της και τη ζωή στην Αμερική:
«Παντρεύτηκα έναν Αμερικανό και έζησα 5 χρόνια στην Αμερική. Τον γνώρισα στην Ελλάδα σε μία θεατρική παράσταση στο φεστιβάλ των Δελφών το '85. Ερωτευτήκαμε και τον ακολούθησα στην Αμερική. Ήμουν 23 χρονών και ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να βγαίνω στα bar. Μόνο που δεν έκανα τη ζωή που ονειρευόμουν γιατί μετά από δύο μήνες ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος και έκοψα το ποτό και το τσιγάρο. Τελικά, ζούσα ανάμεσα σε Αμερική και Ελλάδα μέχρι που αυτό το πήγαινε έλα έσβησε, όπως και η σχέση».

Για τον λόγο που δεν πιστεύει στον γάμο:
«Δεν ξαναπαντρεύτηκα, παρόλο που αργότερα έκανα μεγάλες σχέσεις γιατί δεν πιστεύω στον γάμο. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν νυφικά. Πιστεύω ότι με τον γάμο κάπως "τακτοποιείσαι" ενώ το άλλο είναι πιο περιπετειώδες, έχει ένταση».

Για τον αδερφό που έχασε σε τραγικό δυστύχημα:
«Ένας φίλος με έσπρωξε να γίνω ηθοποιός για ψυχαναλυτικούς λόγους. Έχασα τον αδερφό μου σε ένα τραγικό δυστύχημα και με είδε πολύ ταραγμένη. Πήγα και έδωσα εξετάσεις σε τρεις μέρες. Έμαθα έναν μονόλογο, έδωσα και πέρασα πρώτη. Λέγανε ότι γεννήθηκε το μεγάλο ταλέντο και δεν καταλάβαινα. Μετράω πολλές απώλειες στη ζωή μου. Με τον θάνατο χάνεις την ανεμελιά και τα πράγματα γίνονται πιο θαμπά γύρω σου. Οι τρύπες δεν κλείνουν ποτέ».

Για τον λόγο που δεν ερωτεύεται πια:
«Έχω να ερωτευτώ πολλά χρόνια. Θέλω να ερωτευτώ αλλά αυτά δεν εξαρτώνται από εσένα. Πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί μπροστά σου ένας άνθρωπος να σταματήσει το βλέμμα σου. Και το βλέμμα μου δεν σταματάει πια σε ανθρώπους. Έχει σταματήσει σε κάτι παντρεμένους, δεσμευμένους και λες "άστο". Είναι θέμα τύχης».