Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να παντρευτεί την Σαρλίζ Θερόν ο Σον Πεν. Ο ηθοποιός μπορεί να μετράει ήδη δύο διαζύγια αλλά φαίνεται ότι το κεφάλαιο γάμος δεν έχει κλείσει για αυτόν. 

«Ναι, θα παντρευόμουν ξανά. Λέτε ότι υπήρξα παντρεμένος ξανά δυο φορές, αλλά αυτό συνέβη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες όπου ήμουν λιγότερο ενημερωμένος από όσο είμαι σήμερα έτσι ναι, θα τον σκεφτόμουν τον τρίτο γάμο, αλλά όχι ως τρίτο... ως πρώτο με τους δικούς του όρους», λέει ο 53χρονος σταρ στο περιοδικό «Esquire», την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να έχει ήδη αρραβωνιαστεί και να έχει υιοθετήσει τον 3χρονο γιο της αγαπημένης του.

Στο παρελθόν, ο Σον Πεν υπήρξε δύο φορές παντρεμένος -με την Μαντόνα από το 1985 έως το 1989 και με την Ρόμπιν Ράϊτ από το 1996 μέχρι το 2010- και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, 23 και 21 ετών. «Έχω φιλικές επαφές με την πρώτη μου σύζυγο και πολύ καλή σχέση με τα παιδιά από τον δεύτερο γάμο μου», αναφέρει ο ίδιος. 

Στην ίδια συνέντευξη ο ηθοποιός εξομολογείται ότι η Σαρλίζ Θερόν τού έχει πάρει τα μυαλά: «έχω εκπλαγεί που είμαι ερωτευμένος. Για πολλούς λόγους. 53 ετών και δεν έχεις ακόμη καταλάβει γιατί δεν έχεις υπάρξει ευτυχισμένος στις σχέσεις σου; Μάλλον το έχεις χάσει το τρένο. Όμως, το να πέσεις πάνω σε κάποιον για τον οποίο νοιάζεσαι τόσο πολύ, είναι ένα πιο παθιασμένο, βαθύ, αληθινό και -Θεέ μου- ένα πολύ πιο χαρούμενο συναίσθημα. Είναι πολύ πιο ρομαντικό και πολύ πιο ουσιαστικό να βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση και να νιώθεις έτσι ακόμη καλύτερος άνθρωπος».

TAGS