Μετά από αρκετό καιρό τηλεοπτικής αποχής η κυρία Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου επανεμφανίστηκε δίνοντας μια συνέντευξη στα τηλεοπτικά "Καρντάσιανς", και μίλησε για τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και την αποχή του Γιώργου Παπανδρέου από το κοινοβούλιο, ύστερα από 95 χρόνια.

Όπως τόνισε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν πίστευε πολιτικά τον γιο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά την φράση «το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται». 

«Είναι η πρώτη φορά μετά από 95 χρόνια χωρίς εκπροσώπηση των Παπανδρέου στο κοινοβούλιο. Και αυτό το οφείλουμε στον αγαπητό Γιώργο Παπανδρέου. Αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε το όνομα Παπανδρέου, τον φαντάζεστε χωρίς αυτό το όνομα; Όταν είπε "το ΠΑΣΟΚ, δεν τεμαχίζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται" που το κληρονόμησε, ουσιαστικά, και το διέλυσε γιατί το τεμάχισε, σκέφτηκε ποτέ κανείς από εμάς, ούτε εγώ η ίδια δεν το σκέφτηκα, ότι λέγοντας αυτές τις κουβέντες ποιον φωτογράφιζε;» ανέφερε η κα. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και συνέχισε:

«Όταν είσαι γιος κρατάς την παρακαταθήκη του πατέρα σου. Δεν την πετάς γιατί είσαι 34 χρόνια σ' ένα κόμμα που σε έχει βγάλει βουλευτή, υπουργό, σε έχει κάνει άλλα δύο χρόνια Πρωθυπουργό και δεν λες ότι εγώ πάω να κάνω ένα καινούργιο κόμμα, όπως έκανε ο πατέρας μου το 74. Δεν είναι καθόλου ίδια περίπτωση. Αυτό είναι αχαριστία. Και δεν είναι δυνατόν να μη ζητάς μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ο Αντρέας δεν πίστευε πολιτικά τον Γιώργο. Όλες αυτές οι επιλογές που έκανε, τις περισσότερες τις τσαλάκωνε και τις πέταγε σ' ένα καλάθι των αχρήστων. Θεωρούσε κακές και ανόητες τις επιλογές του γιου του».