Για τη σχέση του με την κόρη του, τις ακραίες αντιδράσεις των θαυμαστριών προς το πρόσωπό του, αν έχει υποκύψει στον πειρασμό να ενδώσει σε κάποια από εκείνες, αλλά και αν σκέφτεται να γίνει σύντομα πατέρας για δεύτερη φορά, μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εφημερίδα «Λοιπόν». Ο γνωστός μουσικός-ηθοποιός δε διστάζει να πει στη συνέντευξή του ότι η πατρότητα είναι ένα ζόρι για αυτόν: «Το ότι έγινα πατέρας έχει ένα ζόρι, τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Είδα τον κόσμο διαφορετικά, δεν είμαι πια μόνος. Πλέον έχω έναν άνθρωπο δικό μου. Άρχισα να σκέφτομαι αν πάθω κάτι, πώς θα την αποκαταστήσω. Φαντάσου ότι σκέφτομαι να αδυνατίσω. Με κράζει η κόρη μου: “Είσαι όμορφος και δε θέλω να είσαι χοντρούλης”. Εκείνη είναι αδύνατη, μοιάζει στη μάνα της, ευτυχώς σώθηκε».

 Όταν τον ρωτούν ποιον θεωρεί το μεγάλο έρωτα της ζωής του, ο Δημήτρης Σταρόβας παραδέχεται ότι είναι η κόρη του, η Εβελίνα:«Είναι η γυναίκα που με σέρνει από τη μύτη. Ευτυχώς, είναι ολιγαρκής. Μου μοιάζει σε όλα, εκτός από την όρεξη και το καταναλωτισμό. Εγώ θέλω να έχω ό, τι κυκλοφορεί. Την πήγα σε κατάστημα με παιδικά κι ενώ εγώ ήθελα να το αγοράσω όλο, εκείνη πήρε μια σφραγίδα με νερό, με λουλουδάκια και μου είπε “Πάμε, δε θέλω τίποτα άλλο”. Λέω: “Δικό μου είναι το παιδί αυτό;” (γέλια)».

 Σαν πατέρας, ο γνωστός μουσικός δηλώνει ότι δεν είναι αυστηρός και θα ήθελε η κόρη του να του εκμυστηρεύεται τα πάντα και όχι να τον φοβάται. Η σκέψη να χαρίσει ένα αδερφάκι στην Εβελίνα είναι κάτι που τον προβληματίζει: «Δεν ξέρω…δύσκολο. Ένα και ζορίζομαι. Μου αρέσει σα σκέψη, αλλά φοβάμαι. Βλέπω φίλους μου που είναι σε τρισχειρότερη μοίρα από εμένα και έχουν 4 παιδιά! Να έχεις παιδιά, να σου ζητάνε πράγματα και να μην μπορείς; Με πιάνει τρόμος να θέλει να σπουδάσει η κόρη μου και να μην έχω την οικονομική δυνατότητα να τη βοηθήσω».

 Όσο για τις ακραίες αντιδράσεις που έχει αντιμετωπίσει από τις γυναίκες θαυμάστριές του και αν συνέβησαν συχνά, ο Δημήτρης Σταρόβας λέει: «Βέβαια, πολλές φορές. Εδώ δεν έβγαλε ο Αριστοτέλης άκρη, θα βγάλουμε εμείς; Μου έχει προκύψει και επικίνδυνη θαυμάστρια. Μια τυφλή που με γούσταρε! Δεν είμαι τύπος που υποκύπτει σε πειρασμό με θαυμάστρια, του one night stand. Λόγω δουλειάς πολλές φορές μου δίνονται ευκαιρίες, αλλά δε μπορώ να το κάνω, να πάω με κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω. Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα, να γνωριστούμε, να μιλήσουμε. Δεν είχα ποτέ εφήμερη σχέση ή να είμαι με μια κοπέλα για ένα μήνα. Όλο κάτι χρόνια..».

πηγή: Yupi.gr