Και άλλη αλλαγή επιχειρεί στο δημόσιο προφίλ της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity θέλησε -με μαεστρία ομολογουμένως- να περάσει την εικόνα του "καλού κοριτσιού" που αγωνίζεται για βιοποριστικούς λόγους, που δεν της ανήκει το κανάλι που εργάζεται, που είναι ο κλασικός τύπος γυναίκας που ονειρεύεται να κάνει σύντομα οικογένεια και παιδιά, που αγαπά και θαυμάζει την Ελένη Μενεγάκη, που δεν απολύει κόσμο γιατί δεν έχει τη δύναμη και που φυσικά ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει στο τέλος του μήνα να μην έχεις να πληρώσεις τον λογαριασμό. (κοίτα κάτι συμπτώσεις! και εμείς το ίδιο)

Αν και μεγάλη σε έκταση η συνέντευξη την παραθέτουμε όλη παρακάτω προς αποσαφήνιση των λεγομένων της. Και γιατί όχι προς γέλιο, χαρά και απόλαυση μαζί:

Περί αθωότητας: “Δεν νιώθω ότι έχω να κρύψω κάτι ή ότι έχω να φοβηθώ κάτι, αλλά έχω δει ότι ο αυθορμητισμός και η αθωότητα μου δεν μου βγαίνουν σε καλό”.

Περί δημοσιότητας: “Έχω γίνει πιο “μαζεμένη”, πιο επιφυλακτική σε όλα. Πολλές φορές δεν θέλω να πάω κάπου για να μην με δουν. Να μην με σχολιάσουν. Δεν θέλω να δίνω τροφή για σχόλια. Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να τα επιδιώκω. Φαντάσου να τα προκαλούσα όλα”.
 
Περί αποχωρήσεων συνεργατών της: “Είναι άσχημο να λένε ότι κάποιος χάνει τη δουλειά του εξαιτίας σου. Εργαζόμενη είμαι και έτσι ξεκίνησα και εγώ τη ζωή μου, από ένα μεροκάματο. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να πρέπει να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου... Δεν θα μπορούσα αυτό να το στερήσω από κάποιον... Στο κανάλι δεν υπάρχει καμιά αφίσα, δεν “γράφει” πουθενά ότι είναι δικός μου ο Alpha. Το ότι μπορεί να είσαι φίλος ή φίλη με κάποιους ανθρώπους δεν σε κάνει αυτόματα και ιδιοκτήτη”.

Περί Ελένης Μενεγάκη: “Αυτή τη στιγμή είμαι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά, είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, δεν έχουμε την ίδια καθημερινότητα. Είναι εντελώς διαφορετικές οι ζωές μας, όμως είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ”.
 
Περί ιδανικού συντρόφου: “Ο “ιδανικός σύντροφος” έχει για εμένα την έννοια του ιδανικού άντρα για να κάνω παιδιά μαζί του”.

Υ.Γ.: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Φ.Π.