Η βασιλική οικογένεια δε φανταζόταν ότι την Παρασκευή που πραγματοποιήθηκε ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον, τη δόξα της νύφης θα έκλεβε... η αδερφή της Πίπα Μίντλεντον. Η Φιλίππα όπως είναι το κανονικό της όνομα, επέλεξε να φορέσει στο "γάμο της χρονιάς" μία δημιουργία του οίκου μόδας Alexader Mc Queen, η οποία έγινε το "καυτό" θέμα συζήτησης σε όλα τα βρετανικά μέσα.

Το άσπρο φόρεμα σε ίσια γραμμή αναδείκνυε τα πλούσια κάλλη της Πίπα και τα καλλίγραμμα οπίσθιά της και τα βλέμματα των καλεσμένων δεν ξεκόλλησαν στιγμή από το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Τα βρετανικά μέσα παρουσιάζουν την Πίπα Μίντλεντον ως μία όμορφη και σέξυ γυναίκα ιδανική για κάθε άνδρα, ενώ οι σμιλεμένοι γλουτοί της έγιναν μέχρι και group στο Facebook.

Το συγκεκριμένο group δημιουργήθηκε την επόμενη μέρα του βασιλικού γάμου και απαριθμεί ήδη 143.402 μέλη, ενώ και η ίδια η Πίπα έγινε μέλος στο group, που φέρει τον τίτλο «Pippa Middleton Ass Appreciation Society».

Αδιαμφισβήτητα, η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ συγκέντρωσε όλα τα ανδρικά βλέμματα πάνω της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αφήνοντας την νύφη Κέιτ να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", αποκαλεί πλέον την Πίπα στα άρθρα της "Καυτή Μεγαλειότητα", ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η sexy μελαχρινή θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον χρηματιστή και αγαπημένο της Άλεξ Λούντον, με τον οποίο έχουν ήδη αρραβωνιαστεί.

Χαρά που θα πήρε η βασίλισσα Ελισάβετ όταν αντιλήφθηκε ότι πρώτο θέμα συζήτησης στο βασιλικό γάμο ήταν τα οπίσθια της αδερφής της νύφης...
TAGS