Άτακτο κορίτσι ήταν στο παρελθόν η Πίπα Μίντλετον, η οποία έχει πλέον γίνει η αγαπημένη των ΜΜΕ. Φωτογραφίες από πάρτι την απεικονίζουν μεθυσμένη και με φόρεμα φτιαγμένο από... χαρτί υγείας...Kαι τα καμώματά της δεν τελειώνουν εκεί, αφού μέχρι ολόκληρο βασιλικό γάμο αναστάτωσε με τις πλούσιες καμπύλες της! Ένα μπουκάλι Μεταξά που ευφραίνει καρδίαν και μερικά ρολά χαρτιού τουαλέτας αρκούν για ένα επιτυχημένο πάρτι, ιδιαίτερα αν συμμετέχει και η Πίπα Μίντλετον! Το φόρεμα από χαρτί ήταν δημιουργία της ίδιας και μάλιστα προσπάθησε να το κάνει και μόδα και να το λανσάρει στην βρετανική αγορά!

Η Πίπα έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και σίγουρα θα αποκτήσει περισσότερους, με τη δημοσίευση νέων φωτογραφιών από το παρελθόν της.

Το χαρτί είναι τυλιγμένο με τέτοιο τρόπο γύρω από το σώμα της, που μοιάζει με νυφικό φόρεμα. Πάνω στο τραπέζι μπορούμε να διακρίνουμε μπουκάλια ουίσκι, κρασιού, αλλά και ένα ελληνικό ποτό MΕΤΑΧΑ 7 αστέρων!

Το αμόκ πάντως για την γλυκιά Πίπα Μίντλετον αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς η παρουσία της στο γάμο την έχουν μετατρέψει σε μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη αυτή τη στιγμή.