Ένα μεγάλο λάθος έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία δημοσίευσε στα social media της τη φωτογραφία ενός ανήλικου κοριτσιού, το οποίο ποζάρει σαν μεγάλη, σέξι γυναίκα με τα εσώρουχα της νέας συλλογής της.

Το timeline της παρουσιάστριας κατακλύστηκε από αρνητικά σχόλια ανθρώπων που την κατηγορούσαν για "διακίνηση απαγορευμένου υλικού" και της ζητούσαν επιτακτικά να κατεβάσει την εν λόγω φωτογραφία. Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά: "την επόμενη φορά που θα δω στο timeline φωτογραφία με παιδάκι να ποζάρει σαν ιερόδουλη πολυτελείας, θα πάρω την πρόνοια".

Μόλις η παρουσιάστρια κατάλαβε το λάθος της κατέβασε αμέσως τη φωτογραφία, αναρτώντας στη θέση της ένα ανορθρόγραφο "συγγνώμη".

Υ.Γ.: Καλό είναι όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο ευαίσθητα θέματα που αφορούν σε παιδιά να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σκέφτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, όταν κράτησε στα χέρια της τη συγκεκριμένη φωτογραφία... Δεν την προσέβαλε ως μάνα και γυναίκα αυτό το απαράδεκτο θέαμα;

Για ευνόητους λόγους δεν προβαίνουμε φυσικά στη δημοσιοποίηση της εν λόγω φωτογραφίας...

ΦΑΝ.ΠΛΑΤΣ.