Για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στο live τουDancing with the Stars”μίλησε η Ναταλία Δραγούμη το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή “Κους Κους”. «Είναι κάτι το οποίο επιλέγουμε μαζί με την ενδυματολόγο και προφανώς για να τα φοράω αυτά τα ρούχα, αισθάνομαι άνετα. Είναι χορευτικά και δεν τα θεωρώ καθόλου χυδαία. Το θέμα τους είναι η ερωτική πρόκληση» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για τα ρούχα που φοράει στις εμφανίσεις της στο show του Ant1.

Όσο για το σκηνικό με το κέρμα που χρησιμοποίησε ο παρτενέρ της Γιούρι, για να της δείξει μία χορευτική φιγούρα, η Ναταλία εξηγεί: «Δεν φαντάζεστε τι ακούω κάθε μέρα από τον Γιούρι. Αν ήσασταν εδώ σε μία πρόβα, θα ακούγατε διάφορα! Δεν μου έβαλε κέρμα στον ποπό, το έβαλε στον δικό του. Γέλασα εκείνη την ώρα, αλλά την επόμενη ημέρα είδα σε ένα κανάλι που έγραφε: «Ποιος βάζει κέρμα στα οπίσθια της Ναταλία Δραγούμη;» και ο άντρας μου με ρώτησε τι είναι αυτό που γράφουν και τι ακριβώς συμβαίνει. Το είδε αυτό σαν κουίζ και τρελάθηκε! Σας είπα: Δεν θα γίνω κουμπαράς!»

Για τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars”, η ηθοποιός δηλώνει: «Είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Κάνω δύο φορές την ημέρα πρόβα. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν πολύ χρόνο για να το μάθουν». Όσο για τον Τρύφωνα Σαμαρά, αναφέρει πως τον ξέρει χρόνια και πως είναι ο αληθινός εαυτός του.

 

 

 

 

Πηγή: yupi.gr