Για όσα την έχουν στιγματίσει στην πορεία της ζωής της, τον γιο της Μάξιμο αλλά και την εποχή που έβλεπε τη ζωή της "κρεμασμένη στα περίπτερα" όταν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των lifestyle περιοδικών, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι πολλές φορές είδε και διάβασε πράγματα "κατασκευασμένα. Έβαζαν φωτογραφίες επεξεργασμένες με photoshop, έγραφαν ψέματα. Και όλα αυτά φέρνουν παραφιλολογία, που ήταν μπόλικη και αρκετά συκοφαντική. Κι εγώ δεν το άντεχα αυτό, ρε παιδί μου. Με τσάκιζε!"

Πως θα αντιμετώπιζε σήμερα κάτι αντίστοιχο; Η ίδια απαντά: "Τώρα έχω άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου. Μετά από το παιδί, όλα αυτά φαίνονται ασήμαντα. Και σίγουρα έχω ωριμάσει, έχω μεγαλώσει. Τα βλέπω πιο ψύχραιμα όλα αυτά. Αλλά πάλι θα με πείραζε. Με παρουσίαζαν σαν «τέρας» και έρχονταν οι άνθρωποι στα καμαρίνια και μου έλεγαν «τελικά δεν είσαι και τόσο σκύλα». Και δεν μπορούσα να το πιστέψω, αφού δεν έχω καμία σχέση με αυτό το χαρακτηρισμό. Πώς ξαφνικά μου προσδίδεται; Αισθανόμουν άσχημα, γιατί το βίωνα ως αδικία. Σαν βιασμό".