Για την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά και το ποτό μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας. Καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ψαχνόμουν και ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Όταν πήρα ναρκωτικά για πρώτη φορά, είπα μέσα μου πως δεν χρειάζεται να πονάω άλλο πια.(…) Πολλοί γονείς χωρίζουν. Χώρισαν οριστικά όταν ήμουν 7-8 χρόνων. Δεν υπήρχε συναισθηματική κάλυψη και από τους δύο γονείς. Σαν παιδάκι ένιωθα ένα κενό μέσα μου. Η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζε. Με τον πατέρα μου έχω μια καλή σχέση σήμερα. Ο χρόνος και η θεραπεία με βοήθησαν».

 Συνεχίζει με αφοπλιστική ειλικρίνια και εξομολογείται πως «Έπαιρνα τα ναρκωτικά για να είμαι φυσιολογικός και να δουλεύω κανονικά. Ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο. Ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Όταν κατάλαβα ότι θα πήγαινα φυλακή, πήδηξα από τον πρώτο όροφο!» περιγράφει συγκλονιστικά ο πρώην χρήστης.

 «Δεν ένιωθα ποτέ να είμαι καλά με εμένα. Ήθελα να είμαι κάποιος άλλος. Είχα τάσεις αυτοκτονίας. Είναι παράξενο που το λέω τώρα πια αυτό.(…) Μία φίλη μου με παρότρυνε να πάω σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Πήγα και ήταν 6-8 άνθρωποι. Γύρισα το βράδυ σπίτι μου, διάβασα κάτι χαρτιά που μου δώσανε και ήταν το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα ήσυχα και αγκαλιά με τα χαρτιά. Το άλλο πρωί ήξερα πως θα ξαναπάω κι αυτό συμβαίνει μέχρι και σήμερα. Κάθε χρόνο κάνουμε γενέθλια καθαρότητας και αυτά είναι τα πιο σημαντικά μας γενέθλια», αποκάλυψε τέλος ο Βασίλης Ζούλιας σοκάρωντας με τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις τους τηλεθεατές.


Πηγή: yupi.gr