“Είμαι 57 χρόνων. Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις”, δήλωσε η Άννα Βίσση, που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Οι Καμπάνες του Edelweiss”.
 
Μιλώντας στο “ΕΓΩ!” και τον Πάνο Γιαννακόπουλο για το Λος Άντζελες και την καριέρα στο εξωτερικό, είπε: “Το Λος Άντζελες λειτούργησε ως αποτοξινωτικό καλλιτεχνικά. Δεν είμαι καμιά ανόητη να πιστεύω στο ενδεχόμενο διεθνούς καριέρας μετά τα σαράντα”.
 
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα παιδικά της χρόνια, εξήγησε: “Εγώ είμαι η Άννα, η κόρη του μπακάλη. Ο παππούς και ο μπαμπάς μου είχαν μπακάλικο στον τουρκομαχαλά. Ακόμη θυμάμαι που έβαζα φακές στους πελάτες. Έμαθα από μική να δουλεύω”, αποκαλύπτει και συμπληρώνει: “Μέναμε 5 άτομα σε ένα δυάρι στην Κυψέλη. Φτωχικά, αλλά όμορφα”.
 
Ωστόσο, η Άννα δηλώνει πως πάντα είχε ανθρώπους στο πλευρό της και πως τώρα πια ο καλύτερος φίλος της είναι ο Νίκος Καρβέλας. Γιατί δεν είναι, όμως, ακόμη μαζί; “Διότι πλέον, δεν είναι σχέση έρωτα ή συμβίωσης, αλλά φιλίας. Είναι ο καλύτερός μου φίλος” και αναφέρει για το διαζύγιο: “Ήταν ένα από τα σωστότερα πράγματα που κάναμε και ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Είχε τελειώσει. Αν το κρατούσαμε θα κατέληγε ως ένας ακόμη άρρωστος δεσμός. Όταν τελειώνει το πάθος δεν τελειώνουν όλα”.