Ένας πίνακας που απεικονίζει γυμνή την Ευγενία Μανωλίδου στο πλευρό του πρώην συζύγου της Θοδωρή Μανωλίδη, βγαίνει σε δημοπρασία στις 16 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκεται για έναν πίνακα που φιλοτέχνησε ο πρώην σύζυγός της και μετρά 16 χρόνια ύπαρξης αφού δημιουργήθηκε το 1995, την ίδια χρονιά που ο καλλιτέχνης Θοδωρής Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία Καραγιαννίδου (όπως είναι το πλήρες όνομά της).

Η Ευγενία βγαίνει στο "σφυρί" έναντι του ελάχιστου ποσού των 250 ευρώ ενώ η αξία του πίνακα αναμένεται να ανέβει κατακόρυφα, όταν το φιλότεχνο κοινό συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα που είναι ξαπλωμένη στο νυφικό κρεβάτι είναι η σημερινή τηλεπερσόνα Ευγενία Μανωλίδου.

Ο πρώην σύζυγός της έδωσε στον πίνακα τον τίτλο "Συννεφιασμένος Οκτώβρης", ενώ αρνείται μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι η γυναίκα του πίνακα είναι η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς δεν επιθυμεί να "χτυπήσει" τη δημόσια εικόνα της.

Ο τυχερός θα παραλάβει πιστό αντίγραφο του πίνακα σε μεταξοτυπία, με την υπογραφή του καλλιτέχνη. Όσοι πιστοί προσέλθετε, λοιπόν, για να αποκτήσετε την Ευγενία...
 

πηγή: thesstival.gr