Στο Tv Zάπινγκ μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου και πάσχισε να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι είναι το "καλό κορίτσι της τηλεόρασης".

Αρχικά δήλωσε ότι δεν ξέρει αν είναι ταλαντούχα στην παρουσίαση, εντούτοις πιστεύει πολύ στις ομάδες. Το απέδειξε άλλωστε με τα καρφιά που εκτοξεύονταν με δύναμη κάθε φορά που μιλούσε για την πρώην συνεργάτιδά της, Μαρία Ηλιάκη. (και η δεύτερη βέβαια έριχνε λάδι στη φωτιά)

Στη συνέχεια φρόντισε να δημοσιοποιήσει το πόσο ευχαριστημένη είναι από τον σταθμό που εργάζεται, πόση αγάπη έχει πάρει από τους ανθρώπους του και ότι αυτή είναι η δεύτερη οικογένειά της. Το πιθανότερο σενάριο όπως όλοι καταλαβαίνουμε, είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο συνεργασίας της με το κανάλι, έπειτα από τόσες κολακείες.

Για το τέλος μας άφησε τις προσωπικές της ανασφάλειες. Διότι κάθε όμορφη πλην ταπεινή τηλεπερσόνα που σέβεται τον επαγγελματικό εαυτό της πρέπει να έχει και κάποιες μικρές αλλά εύκολα θεραπεύσιμες ανασφάλειες. "Αγαπώ την ανασφάλεια μου και όχι μόνο την εξωτερική, έχω παλέψει με αυτή", εξήγησε και ύστερα σώπασε μέχρι το επόμενο εξώφυλλο...

ΦΑΝ. ΠΛΑΤΣ.