Μετά από ένα σύντομο ταξίδι σε άγνωστο προορισμό στη Σκωτία, η συζυγική ζωή ξεκίνησε και επίσημα για τον Ουίλιαμ και την Κάθριν αφού ο πρίγκιπας επέστρεψε στην υπηρεσία του ως πιλότος της RAF. Η Κάθριν μένει στο αγροτόσπιτο στη Βόρεια Ουαλία, ενώ ο πρίγκιπας πηγαίνει στη δουλειά του.

Σε λίγους μήνες μάλιστα το ζευγάρι θα χρειαστεί να μείνει χώρια για λίγο αφού ο Ουίλιαμ θα μετατεθεί για δέκα εβδομάδες στα Φόλκλαντ, όπου εκείνη δεν θα μπορέσει να τον ακολουθήσει.

Την ίδια ώρα, πρόσκληση να επισκεφθούν την Ελλάδα δέχθηκαν το νιόπαντρο ζευγάρι όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Ζαμπούνης αποκλειστικά στην «Πρωινή Μελέτη».
 
Όπως είπε ο κ. Ζαμπούνης, το πριγκιπικό ζευγάρι έχει προσκληθεί από τους Έλληνες συγγενείς του, οι οποίοι κάλεσαν τους νιόπαντρους να επισκεφθούν την χώρα μας είτε για το γαμήλιο ταξίδι, είτε για το καλοκαίρι.
 
Αν και ο προορισμός του ταξιδιού του μέλιτος κρατείται επτασφράγιστο μυστικό -οι πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι θα πάει Σεϋχέλλες, Καραϊβική ή Κένυα- δεν αποκλείεται να δούμε τον Ουίλιαμ και την Κάθριν στην χώρα μας για μια καλοκαιρινή «απόδραση»!


Πηγή: real-star