Εις γάμου κοινωνίαν προέβησαν πριν από μερικές εβδομάδες ο Αρσένης Βιλδιρίδης και η Κατερίνα Γιαννάκη. Κοινή επιθυμία και των δύο ήταν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, ενώ αναμένεται να επακολουθήσει μέσα στο έτος και ο θρησκευτικός. Ο επιτυχημένος κοσμηματοπώλης της Αθήνας και η αγαπημένη του έδωσαν το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους την Τετάρτη 6 Απριλίου και παντρεύτηκαν  στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία των οικογενειών τους και λίγων φίλων.

Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, η νύφη έλαμπε μέσα στο ακριβό άσπρο φόρεμά της, ενώ ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση, παρουσία πολλών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου. Την επόμενη μέρα του γάμου τους, το όμορφο ζευγάρι αναχώρησε για την Ολλανδία, όπου πέρασε το μήνα του μέλιτος.

Ο συγκεκριμένος τόπος προορισμού θεωρείται ιδανικός τόσο από τον επιχειρηματία αλλά και την αγαπημένη του. Μάλιστα στην Ολλανδία σπουδάζει και ο γιος του Αρσένη Βιλδιρίδη, τον οποίο απέκτησε από προηγούμενο γάμο του.

Η σχέση τους μετρά αρκετά χρόνια και επιθυμία και των δύο είναι σύντομα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με τον ερχομό ενός παιδιού, του καρπού του έρωτά τους. Να ζήσουν!