Αν και πάνε πολλά χρόνια που η Jennifer έχει χωρίσει οριστικά με τον Brad Pitt, ακόμη κυριαρχεί στο μυαλό μας η σχέση αυτή. Παρόλα αυτά, η Jennifer Aniston ξανάφτιαξε τη ζωή της, αυτή τη φορά με έναν απλό ηλεκτρολόγο! Η γνωριμία τους έγινε στον Καναδά, στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας "Love Happens", τίτλος κατάλληλος για τη θυελλώδη σχέση που επακολούθησε.

Ο ηλεκτρολόγος και μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου εν ονόματι Brian Bouma αποκάλυψε σε συνέντευξή του: "Την ερωτεύθηκα με το πρώτο γεια! Μου πήρε το μυαλό!".

Τρια χρόνια μετά το χωρισμό τους εκείνος εξομολογείται ότι η χολυγουντιανή ηθοποιός είχε κάνει το πρώτο βήμα να τον προσεγγίσει, ενώ εξηγεί και τους λόγους του χωρισμού τους. "Μου είπε ότι ήμουν πολύ κ. Αγνός", εννοώντας ότι στην Jennifer άρεσαν πάντοτε τα "κακά" αγόρια.

Εντούτοις, του έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και πάντα θα κατέχει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή του. Ο ίδιος μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Δεν έχει καμία σχέση η Jennifer με την πραγματικότητα που όλοι έχουν στο μυαλό τους. Δεν είναι μόνη της και μελαγχολική. Είναι γελοιότητες όλα αυτά" και συνεχίζει «Είναι μια αξιαγάπητη, έξυπνη γυναίκα κι ένα καταπληκτικό άτομο!».Πηγή: real.gr