Πριν μερικές μέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που απαθανάτιζαν τον Σάκη Ρουβά και τον αδερφό του ν' απολαμβάνουν τον καφέ τους, χαλαροί και ευδιάθετοι στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σάκη Ρουβά, την Κέρκυρα. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο λόγος της επίσκεψης του Σάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του πέρα από την ανάγκη του να δει την οικογένειά του, ήταν να τους ενισχύσει οικονομικά προκειμένου εκείνοι να ανοίξουν μία οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για ένα σαντουϊτσάδικο, κοντά στην πλατεία Ληστών, το οποίο θα δουλεύει ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή μαζί με τη μητέρα του. Ο Σάκης πέρα των χρημάτων που έδωσε, επισκέφθηκε την Κέρκυρα γιατί ήθελε να είναι παρών από την αρχή της επένδυσης. Από το να τσεκάρει για έπιπλα μέχρι και τους πάγκους, τα ψυγεία και τις βιτρίνες...Λέγεται μάλιστα πώς το ύψος της επένδυσης έφτασε κοντά στα 50 χιλιάρικα, ποσό αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σάκη, αφού δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του οικογένειας!
Πηγή: gossip-tv.gr