Προσκεκλημένος του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής του, το πρωί της Πέμπτης, ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον οικοδεσπότη του «Πρωινό Mou» αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, αν έχει δεχτεί φλερτ από άντρα και την άποψή του για τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

 «Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαι πολύ καλά. Είμαι των σταθερών σχέσεων και όχι του “ό,τι κάτσει” όμως. Απλά αυτό το διάστημα υπάρχει μια πιο ελεύθερη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή», είπε.

 Έχει ενοχληθεί ποτέ από το φλερτ ενός άντρα; «Είναι σαν να μου λες αυτή τη στιγμή αν με ενοχλεί το αν με φλερτάρει μια έγχρωμη γυναίκα. Έτσι το βλέπω εγώ. Μπορεί να μου έχει συμβεί, αλλά εγώ δε βάζω ταμπέλες. Για μένα οι ταμπέλες είναι ξεπερασμένες. Αλλά πιστεύω ότι αυτό που δηλώνεις, το τι είσαι και τι θέλεις φαίνεται αμέσως».

 Τέλος, εξέφρασε και τη γνώμη του για τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών: «Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του πραγματικά δε με απασχολεί καθόλου. Ό, τι γουστάρει μπορεί να κάνει. Το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι το θέμα των παιδιών και αν είναι κυρίως υγιές το να μεγαλώνει ένα παιδί σε ένα τέτοιο περιβάλλον».Πηγή: yupi.gr