Η Κατερίνα Στικούδη, δήλωσε «στο σχολείο ήμουν ... φυτούκλα» και αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια, πριν ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος Το νυν μοντέλο, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ξεκίνησε να ασχολείται με την κολύμβηση σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Ακολούθησε η ενασχόληση με διάφορα ενδιαφέροντα μέχρι που πήρε την απόφαση να σπουδάσει στην σχολή ιατρικών εργαστηρίων στην Λάρισα. Το κρυφό της όνειρο, όπως εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ήταν να γίνει οδοντίατρος, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε.

Το 2005 πήρε μέρος στα καλλιστεία όπου στέφθηκε Μις Ελλάς. Από τότε, οι πόρτες της σοουμπιζ ήταν για εκείνη ανοικτές. Οι γονείς της αγωνίστηκαν πολύ σκληρά για να μην της λείψει τίποτα (η μητέρα της ήταν δασκάλα και ο πατέρας της έμπορος φρούτων), όμως εκείνη είχε πια αποφασίσει ότι θα κάνει ό,τι νομίζει εκείνη καλύτερο, με τον τρόπο που νομίζει ότι είναι και σωστότερος. Θαυμάζει, όπως λέει τον πατέρα της, γιατί φρόντισε να περιβάλλει τα πάντα με αγάπη. Ετσι, όλα ήταν πιο απλά και πιο εύκολα.

Το πιο τραβηγμένο πράγμα που έχει κάνει όταν ήταν μικρή; Σε ηλικία 16 ετών το έσκασε από το σπίτι της για να πάει στον χορό του σχολείου. Σήμερα, δεν κρύβει την επιθυμία της να ζήσει τον μεγάλο έρωτα, αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο. «Θέλω τον άντρα κυνηγό. Δεν μου αρέσει να με… ρίξει έτσι απλά και ξεπερασμένα κερνώντας με ένα σφηνάκι, ή δίνοντάς μου το κινητό του σε ένα χαρτί».

 

 

 

 

 

Πηγή: star.gr