Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο «Αξίζει να το ζεις!» για τα παιδικά της χρόνια και την... μειωμένη επιτυχία της στο άλλο φύλο όταν ήταν στο σχολείο. Έτσι η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια, μοιράζοντας το χρόνο της στα μαθήματα και τις πισίνες του κολυμβητηρίου.

Από 5 χρονών ξεκίνησε την κολύμβηση και έκανε πρωταθλητισμό. Η μητέρα της είναι εκπαιδευτικός και ήταν πάντα λίγο παραπάνω αυστηρή με την κόρη της, ενώ ο πατέρας της εργαζόταν στην λαϊκή.

Η Κατερίνα παραδέχτηκε ότι μοιάζει πολύ στην μαμά της, αλλά έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Η ίδια μάλιστα, μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας πως δεν είχε μεγάλη πέραση στα αγόρια. «Δεν είχα σουξέ στα αγόρια στο σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις σχέσεις της με τους άντρες, είπε ότι δεν είναι απλησίαστη, αλλά παραδοσιακή: «Θέλω τον άνδρα κυνηγό, να με προσεγγίσει, χωρίς αυτό να είναι ένα σφηνάκι ή το τηλέφωνό του σε ένα χαρτί. Θέλω να έχει αυτοπεποίθηση, να νιώσω ότι είναι άντρας, αλλά όχι μάγκικα, έξυπνα».

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr