Η παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου ήταν καλεσμένη της ιδιαίτερα κεφάτης το πρωί του Σαββάτου παρέας του «Μες στην Καλή Χαρά». «Δεν ήμουνα ποτέ η ωραία του σχολείου» υποστηρίζει η νεαρή παρουσιάστρια. «Δεν το αισθάνθηκα ποτέ αυτό και δεν το παίζω μετριόφρων. Απλά στην πορεία κατάλαβα πως έχω μια άλφα εξωτερική εμφάνιση».


Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Εύα Αντωνοπούλου δηλώνει: «Πάντα οι σύντροφοι μου είναι εκτός χώρου, εκτός από μια πολύ παλιά περίπτωση τότε που είχα έρθει στην Αθήνα. Έχει που έχει τόση τρέλα και ανασφάλεια αυτή η δουλειά που αν ήμουν με κάποιον από τον ίδιο χώρο νομίζω πως δεν θα μου έκανε καλό».
 

«Που τους βρίσκετε τους “εκτός χώρου”;» αναρωτήθηκε χιουμοριστικά η Ναταλία Γερμανού. «Έχουν κάπου φωλιά;» και προκάλεσε τα γέλια και τα χιουμοριστικά σχόλια όλων. «Μπορείς να πας μια φορά για παράδειγμα σε μια δράση των Αttenistas. Εκεί έχουν αναπτυχθεί πολλά ειδύλλια εκεί. Υπάρχουν άνθρωποι σε διάφορες ηλικίες- από δημοσιογράφοι μέχρι οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς» την συμβούλεψε η Εύα.
Πηγή: yupi