Ο ερωτικός τραγουδιστής Γιάννης Πάριος λέγεται ότι είναι και επίσημα ξανά ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Οι ίδιες φήμες λένε ότι τα ραντεβού του Γιάννη και της Αλεξάνδρας πραγματοποιούνταν μυστικά στο σπίτι του τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να δίνει λαβές για σχόλια. Επίσης λέγεται ότι η ηθοποιός πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στο σπίτι τραγουδιστή στην Πάρο, οπότε και είπε το ναι στην πρόταση γάμου που της έκανε ο τραγουδιστής.

Λέτε να είναι αλήθεια αυτό που λέγεται ότι οι δυο τους σκοπεύουν μέσα στο καλοκαίρι να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό γάμο;

Πάντως, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έφτασε σήμερα και πάλι στην Πάρο για να περάσει το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του αγαπημένου της. Οι καθημερινές της υποχρεώσεις στα γυρίσματα του νέου καθημερινού σήριαλ του Mega, δεν της επιτρέπουν να διαμείνει μόνιμα στο νησί. Σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες φήμες, το ζευγάρι αποφάσισε να μην ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, επειδή σε 2 μήνες παντρεύεται ο γιος του τραγουδιστή Θανάσης και δεν θα προλάβαιναν να ετοιμάσουν τον θρησκευτικό τους γάμο όπως τον ονειρεύεται η Αλεξάνδρα.

Οπότε θα γίνει τώρα το καλοκαίρι ο πολιτικός και μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός τους γάμος.


Πηγή: kazantv