Μπορείτε να φανταστείτε μαζί τη Miss Piggy και τη Lady Gaga;

Κι όμως, αυτή η συνάντηση των δυο μεγάλων κυριών δεν αποκλείεται να συμβεί. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Lady Gaga θα κάνει ένα πέρασμα από την ταινία του Muppet Show, που θα βγει περίπου σε έναν χρόνο και στην οποία λέγεται ότι η Piggy θα έχει μετατραπεί σε μια «Gaga» εκδοχή του εαυτού της, που ζει στην Ευρώπη και κάπου εκεί συναντάει την πραγματική Lady της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό, είναι αν σ’ αυτήν την υψηλή συνάντηση η Lady Gaga θα φοράει το διάσημο φόρεμα «Kermit», με το οποίο είχε εμφανιστεί κάποτε, ή κάτι ακόμα πιο ευφάνταστο.
Η ίδια απορία για το τι θα φοράει και τι χρώμα θα είναι τα μαλλιά της, υπάρχει και για τη φωτογράφηση που αναμένεται να κάνει στα τέλη του μήνα με τον Mario Testino για το τεύχος Μαρτίου της Vogue.

Μετά το περίφημο «μπριζολέ» εξώφυλλο στην ιαπωνική Vogue Homme, η Lady Gaga θα έχει την τιμή να μπει στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης της «βίβλου της μόδας», κάτι που μέχρι στιγμής η Anna Wintour δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε έχει διαψεύσει.

Θα έχει βαμμένα κίτρινα μαλλιά, όπως στην πρόσφατη συναυλία της στην Ιταλία; Θα τη ντύσει ο φίλος της ο Armani ή ο… χασάπης της γειτονιάς της; Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα όταν πρόκειται για τη Lady Gaga, η οποία εδώ που τα λέμε είναι ικανή να ντυθεί ακόμη και Miss Piggy.