Σήμερα γιορτάζουν για πρώτη φορά την γιορτή της «Μητέρας», κρατώντας στην αγκαλιά τους τα αγγελούδια τους. λόγος για τις επώνυμες μαμάδες, οι οποίες πριν λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η Φαίη Σκορδά έχει χάσει τον ύπνο της τα βράδια για να προσέχει το μωρό. Μαμά και γιος περνάνε όλη την ημέρα μαζί και μάλιστα η Φαίη του βάζει να ακούει ελληνική μουσική. Αυτό είναι και το μόνο σημείο που διαφωνεί με τον μπαμπά Λιάγκα, ο οποίος θέλει ο γιος του να ακούει κλασσική μουσική.

Η Όλγα Λαφαζάνη φαίνεται πως δεν αγχώνεται για το επαγγελματικό της μέλλον, αφού τώρα η πρώτη της προτεραιότητα είναι η κορούλα της. Η δημοσιογράφος είναι απορροφημένη με την φροντίδα του μωρού έχοντας και την βοήθεια του Νίκου Οικονόμου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου εδώ και λίγους μήνες πλέει σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά της την κορούλα της. Η ηθοποιός έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και αυτό δεν ήταν άλλο από το να γίνει μαμά. Μαμά και κόρη έχουν γίνει αχώριστες και μάλιστα πριν λίγες μέρες ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη.

Η Έλενα Ασημακοπούλου θέλει να ζει την κάθε στιγμή της κορούλας της και δεν αγχώνεται για την καριέρα της που άφησε στην μέση. Η ηθοποιός δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό της μικρής, ενώ όταν αναγκάζεται να το κάνει νιώθει ότι της λείπει πολύ.

Η Μιρέλα Μανιάνι εδώ και λίγες μέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έχει γίνει μαμά. Μάλιστα, η Ολυμπιονίκης δήλωσε «Όταν την θηλάζω και την βλέπω, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δικιά μας».Πηγή: gossip-tv