Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Με το Δεξί" μιλάει αποκλειστικά για τα άγνωστα παιδικά του χρόνια και αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα του, που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστές στο τηλεοπτικό κοινό. O Σπύρος Σούλης είναι ένας άνθρωπος που έχει ξεπεράσει πολλές φορές τα όριά του και συνηθίζει να κάνει extreme πράγματα. «Έχω κάνει scuba diving στον Ειρηνικό, ενώ ήμουν ανάμεσα σε ένα κοπάδι από καρχαρίες. Έχω μείνει για δέκα μέρες στη ζούγκλα, δίπλα σε μια λίμνη με κροκόδειλους. Επίσης, ταξίδεψα, χωρίς χρήματα, στην Αμερική και έχω κάνει περιστασιακές δουλειές για να κερδίσω χρήματα. Αυτά είναι ριψοκίνδυνα πράγματα, αλλά όχι ακραία» απάντησε ενώ πριν μπλέξει με τα τηλεοπτικά, είχε κάνει πολλές δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην. «Έγινα βοηθός φωτογράφου, έγινα βοηθός καμηλιέρη στην έρημο του Μαρόκο, για να μεταφέρω τουρίστες και να παίρνω χαρτζιλίκι, έχω κάνει τον ξεναγό. Επίσης, στο Λονδίνο, πουλούσα ρούχα, έβαψα μερικά σπίτια. Έκανα πολλά»...

Είναι ευτυχισμένος με τη δουλειά του, δεν είναι από εκείνους που φωτογραφίζονται συνεχώς και αγαπούν ιδιαίτερα τη δημοσιότητα, ενώ προσπαθεί πάντα να αφιερώνει αρκετό χρόνο και για την προσωπική του ζωή. «Φυσικά και έχω προσωπικό χρόνο. Αν δεν έχεις χρόνο για προσωπική ζωή, τότε λείπει η ισορροπία από τη ζωή σου. Ωστόσο, έχω ελάχιστο χρόνο για σχέσεις, γιατί έχω αφιερώσει την καθημερινότητά μου σε άλλες προτεραιότητες».

Τι απαντάει όμως σε ό, τι αφορά τη δημιουργία μίας σχέσης; «Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα. Δουλεύω ασταμάτητα και δεν το αποζητώ. Αν κάτσω μία εβδομάδα και κάνω διακοπές, θα μου λείψει η δουλειά μου, όχι κάτι άλλο. Μπορεί, αύριο μεθαύριο, να πάθω την πλάκα μου και να πω ότι τώρα θέλω οικογένεια, παιδιά».


Πηγή: yupi.gr