Όχι ότι η πρόταση του Steven Hirsch έχει καμία τύχη να γίνει δεκτή, εκείνος όμως σκέφτηκε ότι, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να... διαφημίσει το προϊόν του και να προκαλέσει «θόρυβο» στις σκανδαλοθηρικές στήλες... Και αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο προαναφερθείς κύριος, θα σας πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vivid Entertainment, μίας δηλαδή από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ταινιών μόνο για... ενηλίκους στις ΗΠΑ!

Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν, ο CEO της Vivid προσφέρει το ποσό των 5.000.000 δολαρίων (!) στην αδερφή της Kate Middleton, την περίφημη και γνωστή σε όλους πλέον, Pippa, προκειμένου εκείνη να πρωταγωνιστήσει όχι σε μία ολόκληρη πορνοταινία, αλλά μόλις σε μία σκηνή (!!!). Επιχειρηματολογώντας, ο Hirsch εξηγεί ότι «η ομορφιά και η συμπεριφορά» της μικρότερης αδερφής της Δούκισσας του Cambridge είναι ικανές να την αναδείξουν σε σταρ πρώτου μεγέθους στην πορνό-βιομηχανία.

Μάλιστα, ιδιαίτερα θετικό για τα σχέδια του κ. Hirsch είναι και το γεγονός ότι, ήδη, στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν κάποιες σέξι φωτογραφίες της Pippa Middleton, ενώ έχει ήδη «στηθεί» ένα group στο Facebook που... τιμά τα οπίσθιά της  Μέχρι εδώ λοιπόν, όλα καλά... Η πρόταση του CEO της Vivid μοιάζει... λογική μέσα στην παράνοιά της, έστω κι αν είναι κάτι παραπάνω από 1.000% σίγουρο ότι θα απορριφθεί...