Για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τη μητέρα του αλλά και για το θάνατό της μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα της Δευτέρας, καλεσμένος στο «Αξίζει να το Ζεις». «Στο πατρικό μου έμενα μέχρι τα 32. Ενώ δούλευα και πήγαινα καλά και έβγαζα χρήματα, εγώ έμενα στο πατρικό μου, με τους γονείς μου. Γι’ αυτό τώρα που ζω μόνος μου νιώθω ότι ζω την ελευθερία μου» είπε ο γνωστός hair stylist, ενώ εξήγησε ότι με τη μητέρα του ήρθε πιο κοντά σε αρκετά μεγάλη ηλικία, λίγο πριν τη χάσει: «Μόλις την έχασα, κατάλαβα πόσο πολύ την αγαπούσα. (…) Ήταν πολύ νέα -59 χρονών- και, πάνω που ήταν στα καλά της, αρρώστησε από αυτή την ασθένεια και τη χάσαμε. Όταν τον άλλον τον έχεις, τον θεωρείς δεδομένο... Γι’ αυτό και λέω στους φίλους μου “τώρα που τους έχετε τους γονείς σας, ζήστε μαζί τους”».

 Μιλώντας στην Τατιάνα για τα ενδιαφέροντά του ως παιδί, ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε με χιούμορ: «Πιο ποδόσφαιρο; Εγώ κουτσό, σχοινάκι και τέτοια έπαιζα! Και οι κούκλες ήταν η αδυναμία μου. Σε όποιο σπίτι πήγαινα, αν ήταν κανένα κοριτσάκι εκεί και είχε κούκλες, εγώ εκεί! Από μικρός! Κρυφά, έπαιρνα και στο σπίτι κούκλες, τους έβαζα ρουχαλάκια και τις κούρευα. Επίσης, έβλεπα τα κοσμήματα της θείας μου και τα θαύμαζα. (…) Είχα μεγάλο θαυμασμό για μια άλλη θεία μου που ήταν αεροσυνοδός. Ήταν η αγαπημένη μου. Ήταν η πρώτη που ρώταγα για τα φρύδια μου που ήταν μεγάλα και ήθελα να τα βγάλω, σε αυτή μιλούσα για τα ερωτικά μου… ήταν η προχωρημένη της οικογένειας».

 Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι αυτή η συμπεριφορά του είχε προκαλέσει «μια ανησυχία» στους γονείς του: «Με είχαν πάει σε ένα γιατρό, σε ένα ψυχολόγο. Κι εκείνος είπε ότι “το παιδί ή θα γίνει πολύ γυναικάς ή…”» εξήγησε, κάνοντας την Τατιάνα να σηκωθεί από τη θέση της, να καθίσει δίπλα του και να του πει: «Γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος τόσο πολύ, γιατί είσαι ο εαυτός σου, τον αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι ειλικρινής και ανοιχτός. Και έχεις μεγαλώσει με πολλή αγάπη από τους δικούς σου και θα πρέπει η δική σου περίπτωση να γίνεται παράδειγμα και για άλλες οικογένειες».
Πηγή: yupi.gr