2015! Γενιές που έχουν πάθει ανοσία στον προσφερόμενο αισθησιασμό σε καλωδιακές τηλεοράσεις, Ιντερνέτ, dvd. 

Ώσπου ένα βιβλίο σχεδόν ροζ γυναικείας λογοτεχνίας, κάνει αίσθηση για τον σαδομαζοχισμό της διπλανής πόρτας, για το SM της καθημερινότητας. Μα ποια πουριτανή κυριούλα και ποιος άβγαλτος νεαρούλης που δεν έχει τηλεφωνήσει στα 090 θα σοκαριστεί επειδή μια παρθένα γουστάρει έναν πάμπλουτο, που της φοραει χειροπέδες; Προφανώς και υπάρχουν και έτσι η μεταφορά του βιβλίου «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» γίνεται παγκόσμια υπόθεση! 

Όχι όπως στην ελληνική τηλεόραση όμως! Από το πρωινό του ΑΝΤ1, έως την σεμνότερη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μονίμως σε εκείνο το ανεκδιήγητο «Όλα παίζουν» του Alpha βρίσκουν -ως έφηβοι που πρέπει να επιστρέψουν σπίτι το Σάββατο στις 10.30- γαργαλιστικά αστείο, εμονικά θελκτικό και όλο με πονηρά υπονοούμενα και γελάκια χαζοχαρούμενα, το να ασχολούνται με την ταινία!

«Και εμένα δε μ αρέσει αυτό» ή «έχεις κάνει εκείνο;» ή «πα - πα, αυτό πονάει πολύ» πάντα με ένα κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο και με χαμόγελα πονηρά και με κλεισίματα ματιού συνωμοτικά, ανταλλάσσονται στον αέρα σε όλες τις ώρες της ημέρες, λες και το sex ανακαλύφθηκε με την ταινία και την ύπαρξη των συγκεκριμένων διασημοτήτων στην τηλεόραση.

Κύριοι και κύριες, λυπάμαι πους θα σας το πω, αλλά πολλοί απ τους θεατές έχουμε ολοκληρώσει σχέσεις και δεν βρισκόμαστε σε 5ημερη στην Ρόδο ή στην Κέρκυρα, που θα πούμε για «γκόμενους» με την κολλητή μας. Είναι και χαζό δηλαδη να λες «sex» και να ξελιγώνεσαι στα γέλια…